Betonboringen

De meest geschikte booroplossingen voor sanitair en of elektriciteit bij nieuwbouw, verbouwings- of renovatieprojecten. 

Lees meer

Zagen in beton

Wijzig je betonnen wand of muur door een opening te maken voor ramen, deuren of poorten. Een nette en afgewerkte opening op maat.

Lees meer

Chemische verankering

Een krachtige oplossing bij het plaatsen van draadstangen en wapeningsstaal, wanneer mechanische ankers geen optie zijn.

Lees meer

Betonboringen

Dankzij een uitgebreide en moderne uitrusting aan segment, diamant- en hardmetaalboren, kunnen we bij Bravan vrijwel elke klus tot een goed einde brengen. We creëren gaten van 8mm t.e.m. 1000mm en onze machines boren zich een weg door zowel beton, gewapend beton, baksteen of asfalt. 

Op een vakkundige manier pakken we jouw project aan en gaan we op zoek naar de meest geschikte booroplossing op maat. Of je nu particulier of een bedrijf bent, een nieuwbouw- of renovatieproject hebt lopen. 

Jouw specifieke situatie zoals verticale boringen, horizontale boringen en onder hoekse boringen vormen door onze ervaring en vakkennis geen probleem. We voorzien water- en stofopvang waar nodig en ruimen het puin na de werken op, indien gewenst. 

Toepassingen

  • Spotboringen
  • Boringen voor sanitair
  • Boringen voor ventilatie
  • Boringen voor elektriciteit
  • Boringen voor afzuiging 

 

Zagen in beton

Je wil in een betonnen wand of muur een opening maken om een raam, deur of poort te steken? Of voor een installatie dien je een stuk uit een betonnen vloer te zagen? Dan staat Bravan jou bij met vakkennis en advies voor een nette afgewerkte oplossing op maat. 

Met onze machines zijn we in staat om te zagen met een minimum aan trillingen, stof- en geluidshinder. En dat voor het zagen in alle materialen: stortbeton, prefab-beton, metselwerk, celbeton, enz. 

Voor elke situatie hebben we een oplossing. Of het nu gaat om creëren van openingen, aanpassingen aan een gebouw omwille van constructiefouten of sloopwerken. 

Toepassingen:

  • Handzaagwerk
  • Wandzagen
  • Vloerzagen

 

Chemische verankering

Chemische verankering is een krachtige oplossing wanneer mechanische ankers geen optie zijn. Bij een chemische verankering plaatst Bravan draadstangen en wapeningsstaal met producten die bestaan uit chemische componenten. Die chemische componenten zorgen voor een krachtige verlijming van de stalen elementen met de beton of baksteen.

Elk project wordt in samenspraak met de klant en Bravan bestudeerd om de meest geschikte chemische verankering te voorzien voor het materiaal waar de verankering zich zal bevinden. Zo gaan we op zoek naar de beste samenstelling van chemische elementen om de meest stevige verankering te kunnen garanderen. 

De gaten om de verankering in vast te zetten boren we met zowel hamerboren als cementboren afhankelijk van het materiaal en je specifieke situatie. 

Bel ons meteen op

0476 42 75 71